5.SCHŮZKA EKOTÝMU

  1. SCHŮZKA EKOTÝMU

28.11 – 2VH

Program

  1. Zhodnocení dosavadní práce
  2. Rozdělení úkolů na Vánoční strom
  3. Výroba výrobků na Vánoční strom

 

V úterý jsme se opět sešli ve vyučování a proběhla naše další ekoschůzka. Děti zkontrolovali naše žížalky v kompostéru a skontrovali jsme také bylinky, které máme vysazeny na naši bylinkovou zahrádku venku.

Rozdělili jsme si úkoly na vánoční strom a pustili jsme se do výroby našich produktů. Z ekopobytu jsme měli nasušené houby, které jsme rozdělili do sáčků a připravili jsme je k prodeji.

Nasušené jablíčka jsme rovněž nachystali do sáčků a vyzdobili jsme je. Poté jsme se pustili do výroby vánočních ozdob z korkových špuntů. Chtěli jsme opět využít nějaké odpadní matriály, které nám skvěle posloužily a pod rukama našich dětí vznikali Mikuláši, sobové a jiná vánoční překvapení.

Protože jsme všechno nemohli za jednu vyučovací hodinu stihnout, domluvili jsme hned na další den, kdy jsme se opět sešli po vyučování.

Přítomní:

P.uč. N. Koperová, M. Juřicová, Lidka Hlisnikovská, Vojta Ochman, Péťa Hrabec, Žofka a Lotka Pánková, Terka a Danka Míčková, Maty Dulava, Sári Lisníková, Kuba Kypast, Anička a Magda Klementová, Eliška Danková, Jirka Staroba, Michal Málek,Míša Strakoš, Kája Povolná, Viki Mach, Klárka Klanicová, Kačka Klimánková, Kája Šamajová a Vašík Gurník 🙂