BROUČKIÁDA 2017

První letošní velká akce ,,Broučkiáda“, která se konala 8.10. 2017 je již minulostí. Akce byla připravena ve spolupráci rodičů, přátel a učitelek z MŠ. Pro děti byly připravené zábavné úkoly, kdy putovaly s lampiony, lucerničkami po vyznačených a osvětlených cestičkách k stanovištím. Malí broučci a berušky, plnily úkoly, dostávaly za odměnu sladkou odměnu a do kartičky značku za splnění daného úkolu.

Na startu přivítaly děti berušky, které dětem daly světelný náramek a kartičku pro značení úkolů.  První stanoviště u maminek broučků, děti rozpoznávaly plody ze stromů. Za splnění úkolů získaly perníček a z proutěného košíku sušené jablíčko. U Čmeldy, na druhém stanovišti, děti určovaly počty puntíků na krovkách berušek a odměnou jim byla sladká karamelka. Třetí stanoviště hlídal motýl Emanuel, děti zde plnily úkol v podobě určování barev a tvarů, také tady dostaly odměnu, rýžového medvídka. Ferda mravenec osídlil čtvrté stanoviště, kde na děti čekal běh mezi světélky s mravenčím vajíčkem na lžíci, děti obdržely mandarinku a čtvrtou značku na kartičku. Na dalším stanovišti u Berušky a broučka děti plnily pátý úkol, malovaly broučka a obdržely za odměnu Marlenku a pátou značku. Po osvětlené cestičce se děti dostaly k poslednímu stanovišti ,,Hospůdce u Bobra“. Světluška se dětí ptala, jaké broučky cestou potkaly a za odměnu mohly namalovat maminkám a tatínkům, babičkám a jiným rodinným příslušníkům, krásné červené líčka, jako měla světluška. U Bobra již hrála hudba a všude kolem se linula nádherná vůně čaje, gulášku, těstovin pro děti a zábava tak mohla pokračovat dál.

Celá akce se velmi vydařila, a to nejen díky skvělé organizaci, hojnému počtu dětiček a dospělých, ale také díky skvělé atmosféře. Všem zúčastněným patří VELKÝ DÍK.

Odměnou pro nás všechny, byly zářivé oči a usměvavé tváře dětiček.

Za skvělou organizaci všem děkujeme.