LYŽAŘSKÝ VÝCVIK OČIMA ŽÁKŮ 7. C

Už od prvního dne se mi na lyžáku líbilo. Začalo to takto. Nejprve jsme se rozdělili do skupin A – profesionální lyžaři, B – pokročilí lyžaři a C – začátečníci. Já upřímně obdivuji, jak se začátečníci naučili rychle lyžovat. Mimo lyžování jsme zažili spoustu zážitků. Díky dobrému kolektivu byla pořád legrace. Dostávali jsme dobré jídlo. Taky bych chtěla poděkovat učitelům za super program. Celkově bych lyžák ohodnotila pozitivně. Moc jsem si ho užila a nejraději bych jela zase. (Rozálie Ševčíková)

Lyžák byl super. Všichni jsme si užili lyžování/snowboard – pointa slova lyžák byla naplněna. Jídlo tam bylo dobré a nejlepší byly plněné buchty borůvkami. Ubytování bylo hezké. Učitelé byli taky skvělí. Vymysleli pro nás večerní programy. Z aktivit bylo nejlepší večerní lyžování. Lyžák byl super, a kdyby byla ta možnost, jel bych znovu. (Marek Šrubař)

Na lyžák jsme odjeli v neděli. K ubytování jsme museli dojít pěšky. Zavazadla nám ale dovezl skibus. Byli jsme ubytovaní v hlavní chatě. Pokoje byli po čtyřech lůžkách. Teď ale program. Ten začínal rozcvičkou, poté následovala snídaně, dopolední lyžování na svahu, oběd, odpolední lyžování. Před večeří bylo osobní volno a večer byly programy (měli jsme také přednášku o zvířatech žijících v Beskydech). Počasí bylo hezké, zábava byla dobrá a jídlo také. Lyžák se mi líbil. (Barbora Novotná)

Lyžák včetně jídla byl dobrý. Konečně jsem se naučil lyžovat. (David Brenkus)

Dne 12. 2. 2023 jsme se sedmými třídami jeli na lyžařský kurz na Gruň. Od pondělního rána jsme se rozdělili na skupiny, podle toho, jestli jsme šli snowboard nebo lyže. Byli jsme na svahu 2x denně 2 a půl hodiny. Každý den jsme měli večerní program, kde jsme hráli různé hry. Celkově jsem si lyžák užila. 😊 (Adina Doležalová)

Lyžák byl super. Taky tam bylo dobré jídlo. Sjezdovka byla příjemná. Nejlepší však bylo osobní volno. Měli jsme dobrého učitele na snowboard. (Tomáš Vitásek)

V neděli jsme všechny sedmičky odjely na lyžák. Jeli jsme my, a ještě dvě školy, takže na svahu nás lyžovalo hodně. Lyžák jsem si užila. Byla legrace, hráli jsme různé hry, a hlavně jsme lyžovali. Všichni jsme byli rozděleni do třech skupin: A (dobří lyžaři), B (středně dobří lyžaři), C (lyžaři začátečníci), snowboard. Dobře jsem si zalyžovala, počasí nám vyšlo. (Stela Bonková)

Na lyžáku byla legrace. Velmi mě bavila bojovka. Obecně jako i ostatní programy. Bylo také dobré, že jsme se tam navzájem poznali, jací doopravdy jsme. Lyžování mě hodně bavilo a celkově jsme si lyžák užila. (Tamara Naji Hmoodová)

Markéta Juřicová a žáci 7. C