4. ROČNÍK VÁNOČNÍHO TURNAJE V BAREVNÉM MINIVOLEJBALE SB

Ve středu 11. 12. 2019 se na naší škole konal již 4. ročník vánočního turnaje v barevném minivolejbale  Regionu Slezská brána. Turnaj jsme pořádali pro děti 1. stupně, které si zahrály ve třech kategoriích – barvách. Přijeli k nám hráči ze základních škol: z Paskova, Šenova, Vratimova (Datyňská) a Václavovic.

Pro všechny děti jsme kromě občerstvení připravili také krásné medaile a poháry pro nejúspěšnější školy.

Celkem se našeho turnaje zúčastnilo 38 družstev – dvojic: z toho bylo 10 žlutých, 13 oranžových a 15 červených. Jednotlivé barvy byly rozděleny do skupin po čtyřech a pěti družstvech. Po odehrání základních kol jsme družstva rozdělili do finálových skupin a do skupin hrajících o další následující místa.

A jak dopadli naši hráči:

Ve žluté barvě nás reprezentovaly 3 dvojice. Nejúspěšnějšími hráčkami byly Dita Plucnarová a Adéla Lajgotová , které se umístily na 5. místě. 7. místo obsadily Marie Novotná a Karolína Vitásková, na 10. místě se umístily Vilma Svobodová a Vanesa Kozelská. V oranžové barvě byli ze tří našich dvojic neúspěšnější a bronzovou medaili získali František Felcman a Patrik Janoušek. 5. místo obsadily Ema Surmová a Gabriela Strnadlová, 7. místo získali Dorota Skotnicová, Eliška Šigutová a Ondřej Kohut. V nejstarší červené kategorii jsme byli nejúspěšnější a  získali jsme stříbro zásluhou Adama Rusňáka a Jana Popelky, 4. místo obsadily Stela Bonková a Barbora Novotná a na 6. místě se umístili Jakub Klanica a Šarlota Pánková.

V konečném porovnání výsledků škol získala ZŠ Václavovice pohár za 3. místo, ZŠ Šenov za 2. místo a největší pohár za 1. místo již počtvrté zůstal na naší škole, protože ho vybojovali svými hezkými výsledky právě naši žáci. Moc gratulujeme.

V příloze najdete výsledky všech našich žáků a také ostatních škol.

Na turnaji pomáhali i naši žáci z 2. stupně – volejbalisti, kteří dělali dětem rozhodčí a vedoucí barev a kterým patří poděkování za hladký průběh našeho 4. ročníku vánočního turnaje.

Markéta Muroňová