SPOLUPRÁCE S PŘEDŠKOLÁKY

V tomto školním roce si učitelé prvního stupně připravili pro budoucí předškoláky program setkávání.

NÁVŠTĚVA DĚTÍ Z MŠ RAŠKOVICE, PRAŽMO A VYŠNÍ LHOTY

Spolupráce s předškoláky byla zahájena již v lednu, kdy se děti se svými učitelkami ze školek přišly podívat do výuky. Vyzkoušely si, jaké to je být školákem a sedět v lavicích.

DEN OTEVŘENÝCH DVĚŘÍ

Další akcí byl Den otevřených dveří pro děti a rodiče. Ve čtvrtek 8. 2. 2018 od 15 hodin měli možnost rodiče a děti prohlédnout si naši školu. Prošli si celou budovu a zavítali do tříd prvního stupně, kde na ně čekala malá aktivita. Po absolvování dostaly děti upomínkový list.

ŠKOLA NANEČISTO

Poslední akcí pro předškoláky byla „Škola Nanečisto“, která proběhla ve středu 21. 3. 2018.  Tato akce byla pro rodiče a jejich děti. Rodiče zde získali informace o školní připravenosti dítěte a děti si hravou formou vyzkoušely, zda jsou připravené do školy.

ZÁPIS DO 1. TŘÍD

V úterý 10. 4. 2018 proběhl na naší základní škole zápis budoucích prvňáčků. Zápis probíhal od 9 do 17 hod v prostorech 2. patra. Na malé školáky čekalo 6 stanovišť, kde si vyzkoušeli různá povolání. Po zvládnutí všech stanovišť byly děti odměněny dárkem a malým pohoštěním v naší kavárničce. Na všechny děti se těšíme v září.

Tímto bych chtěla poděkovat všem učitelům 1. stupně a dívkám z 8. B.

Kristýna Felcmanová