Přehazovaná

Přehazovaná

V pondělí dne 19. 12. 2016 proběhl na naší škole již tradiční vánoční turnaj v rámci minimální primární prevence v přehazované. Zúčastnit se jej mohli děti 3. – 9. tříd. Letošní turnaj jsme poprvé hráli v naší nové hale. Počet přihlášených dětí trhal rekordy – za první stupeň se zúčastnilo 7 družstev a za druhý stupeň taktéž 7 družstev, což dohromady činilo přes 80 dětí.

První stupeň měl družstva po 6 dětech a na druhém stupni, hráli proti sobě pětice dětí. Podmínky nám umožnily, abychom hráli současně na dvou hřištích a díky tomu, jsme mohli upravit i časový harmonogram.

První stupeň hrál 7 minut nebo do 15 bodů, druhý stupeň 10 minut nebo do 15 bodů. Za první stupeň se účastnila tato družstva: HCDragoni Raškovice, 5B Táli, Nugety s nutelou, Sparta, Sporťáci, Třeťáci A, Třeťáci B. Druhý stupeň si vybral tyto týmy: Kebab a hranolky, Nuly, Hala Madrid, 7. A, Mára, Uprchlíci, Šmatláci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V prvních zápasech se děti pomalu rozehrávaly, ale postupem času, s každým dalším odehraným zápasem, rostla úroveň dětí, zápal pro hru i chuť zvítězit. Všichni se moc snažili, aby pro své družstvo získali nějaký ten bodík a posunuli své spoluhráče blíže k vítězství. I když již byl rozdíl bodů mnohdy velký, nikdo se nevzdával a snažili se všichni, až do posledního bodu.

Zde v tabulce uvádíme přehled týmů a jejich umístění v turnaji:

umístění 1.stupeň 2.stupeň

1

Nugety s nutelou Mára

2

HC Dragoni Raškovice Hala Madrid

3

5B Táli Nuly

4

Sparta Kebab a hranolky

5

Třeťáci A 7.A

6

Sporťáci Uprchlíci

7

Třeťáci B Šmatláci

Nesmím ještě zapomenout zmínit děti, které hrály ve vítězných týmech a také jim velice pogratulovat, že v tvrdé konkurenci svých spolužáků dokázaly zvítězit.

MÁRA –Jančíková Nikola 9. A, ŠvrčkováAnežka 9. B, MuroňTomáš 9. B, MálekJan 9. B, ČagalaJakub 8. B, SikoraVojtěch 8. B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NUGETY S NUTELOU – Robin Foldyna 5. A, WaldemarKožušník 5. A, TomášGarba 5.A, Kateřina Ošťádalová 5.A, Vanessa Strašilová 5.A, Thomas Tsitsas 5.A, Dominik Dorociak 5.A

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turnaj se moc povedl. Všichni žáci si skvěle zahráli, kdo nehrál, tak fandil kamarádům. Již nyní se těšíme na další sportovní akce, které nás čekají v novém roce.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA